Kauden 2022 aloituspalaverissa päätettiin hahmotella palkinto, joka voisi olla näkyvissä seuran nettisivuilla. Tämän päätöksen tuloksena syntyi tällä sivulla näkyvä HaHan kilpi, joka myönnetään seuran urheilijoille osallistumisen ja menestyksen perusteella.

Kilven logo kertoo mistä lajista siinä on kyse. Tällä hetkellä HaHan urheilijat osallistuvat seuran nimissä ampumahiihtoon, -juoksuun ja -suunnistukseen, sekä suunnistukseen. Kilvessä näkyvät tähdet kertovat järjestettyihin harjoituksiin ja kilpailuihin osallistumisesta. Jokaisesta osallistumisesta saa yhden tähden lisää.

Reunuksen väri on musta. Mutta seuranmestaruuskisoissa onnistumisella se vaihtuu kultaiseksi, hopeiseksi tai pronssin väriseksi sijoituksen mukaan. Samalla periaatteella valkoinen taustaväri vaihtuu piirinmestaruuskisan tulosten perusteella. Päällä näkyvä valkoinen nauha kertoo minkä vuoden saavutuksista on kyse. Myös nauhan väri vaihtuu joko SM-kisojen tai sitä arvokkaampien kisojen menestyksen perusteella.

Kilven vasemmalla puolella olevat viisi täplää kertovat kauden parhaasta ammunnasta kilpailuissa. Yleensä kilpailuissa ammutaan joko kaksi tai neljä kertaa viiden laukauksen sarja. Osumat ovat valkoisia ja hudit mustia täpliä. Tässä logossa näkyy kokonaissuorituksen yhteenveto seuraavan periaatteen mukaan: Esim. pikakisa, jossa ammutaan kaksi kertaa viisi laukausta: mikäli urheilija ampuisi kymmenellä laukauksella 1+2 (yht. 3) sakkoa, niin tämä tulos näkyisi tässä viiden ympyrän logossa kahtena mustana ympyränä:

  • 10 laukausta jaettuna kahdella on 5
  • 3 osumaa jaettuna kahdella on 1,5. Mutta kuvio ei näytä puolikkaita osumia, joten tuo pyöristetään ylöspäin kahteen.
# Nimi Sarja Tulokset
Max Haklin M9
Ilkka Ratamo M60
Otso Akkola M35
Mikko Välivirta M45
Saara Mattila N22
Joni Tenhunen M55
Jorma Pitkänen M55
Rauno Hakala M55
Jani Laaksonen M50
Jukka Salo M70
Satu Salokannel N60
Yrjö Teräväinen M75
Raimo Nikander M65
Eeva Leinonen N50
Suvi Laaksonen N45