Kauden 2022 aloituspalaverissa päätettiin hahmotella palkinto, joka voisi olla näkyvissä seuran nettisivuilla. Tämän päätöksen tuloksena syntyi tällä sivulla näkyvä HaHan kilpi, joka myönnetään seuran urheilijoille osallistumisen ja menestyksen perusteella.

Kilven logo kertoo mistä lajista siinä on kyse. Tällä hetkellä HaHan urheilijat osallistuvat seuran nimissä ampumahiihtoon, -juoksuun ja -suunnistukseen, sekä suunnistukseen. Kilvessä näkyvät tähdet kertovat järjestettyihin harjoituksiin ja kilpailuihin osallistumisesta. Jokaisesta osallistumisesta saa yhden tähden lisää.

Reunuksen väri on musta. Mutta seuranmestaruuskisoissa onnistumisella se vaihtuu kultaiseksi, hopeiseksi tai pronssin väriseksi sijoituksen mukaan. Samalla periaatteella valkoinen taustaväri vaihtuu piirinmestaruuskisan tulosten perusteella. Päällä näkyvä valkoinen nauha kertoo minkä vuoden saavutuksista on kyse. Myös nauhan väri vaihtuu joko SM-kisojen tai sitä arvokkaampien kisojen menestyksen perusteella.

Kilven vasemmalla puolella olevat viisi täplää kertovat kauden parhaasta ammunnasta kilpailuissa. Yleensä kilpailuissa ammutaan joko kaksi tai neljä kertaa viiden laukauksen sarja. Osumat ovat valkoisia ja hudit mustia täpliä. Tässä logossa näkyy kokonaissuorituksen yhteenveto seuraavan periaatteen mukaan: Esim. pikakisa, jossa ammutaan kaksi kertaa viisi laukausta: mikäli urheilija ampuisi kymmenellä laukauksella 1+2 (yht. 3) sakkoa, niin tämä tulos näkyisi tässä viiden ympyrän logossa kahtena mustana ympyränä:

  • 10 laukausta jaettuna kahdella on 5
  • 3 osumaa jaettuna kahdella on 1,5. Mutta kuvio ei näytä puolikkaita osumia, joten tuo pyöristetään ylöspäin kahteen.
# Nimi Sarja Tulokset
Rasmus Lintula IKM13
Siri Lintula IKN11
Max Haklin M7
Markku Ruohonen M65
Kaius Lintula IKM9
Jukka Salo M65
Mikko Välivirta M40
Joni Tenhunen M50
Jorma Pitkänen M55
Ilkka Ratamo M60
Rauno Hakala M55
Kalevi Vähäkylä M80
Jani Laaksonen M45
Saara Mattila N19
Petja Ylikylä H21
Kati Qvist N
Satu Salokannel N55
Sauli Hannonen M
Eeli Puro M13
Tomi Weckman M45
Emma Luukkanen N11
Jouko Markkanen M50
Eeva Leinonen N45
Yrjö Teräväinen M200
Verneri Savojoki H19
Raimo Nikander M60
Keijo Mäkeläinen M35
Jussi Hurri M50
Ilkka Puro M45
Marja Levänen N40
Jari-Pekka Savojoki M55
Jalmari Savojoki M19
Natalia Matchenkova N40
Sauli Putkonen M40
Oxana Tenhunen N40
Taisto Sorola M60
Piia Randell N40
Reijo Hannus H70
Sakari Pihlavirta M35
Suvi Laaksonen N45
Kari Mahlberg M55
Raimo Laakso H75